N°69|N°88|n°91|N°97

przepisy z naszymi cuvées

Virginie LEGRAND
Szef kuchni w Paryżu

We współpracy z tym wielkim autodydact i kreatywnym szefem kuchni oferujemy dobre umowy na jedzenie i wino, zawsze z finezją, smakoszem i pasją.
Autor dwóch książek kulinarnych, które oferują nam szczyt naszych kredek i koc, na ich flagowych recepturach.

BRIOCHE PERDUE AUX FRAISES - N°69

Wyśmienity deser, przygotowany z miłością, który idealnie wpasowuje się w nasz Crémant Rosé Brut N°69 i jego aromat czerwonych owoców i dzikich truskawek.

FRICASSÉ DE POULET ET TOPINAMBOURS À LA SARLADAISE - N°88

Zatrzymaj się w lokalnej kuchni z tym pysznym kurczakiem fricassee i jego topinembours à la sarladaise, które wymagają świeżego Crémant Blanc Brut N°88.

PICKLES DE FENOUIL, SUPRÊMES DE PAMPLEMOUSSE ET HADDOCK - N°91

Mała innowacja dla początkujących, z ogórkiem koprowym, najwyższym grejpfrutem i dorszem, w towarzystwie fantastycznego Crémant Blanc Brut Nature N°91.

TZATZIKI À LA POIRE ET CREVETTES AUX ÉPICES TANDOORI - N°97

Przyjemny i kremowy aperitif z gruszkami i krewetkami, który zachwyci Twoje kubki smakowe w połączeniu ze wspaniałym Blanquette N°97.