N°69
- 2 cl syropu z hibiskusa
- Sok z cytryny
- 1,5 cl Gin
- Kostki lodu
- Niektóre maliny/jagody
- 7cl Crémant rosé n°69
N°88
- 3 cl syropu borowego
- 2 cl świeżego soku z cytryny
- 4 cl purpurowego ginu
- Kostki lodu
- Borůvky
- 6 cl Crémant blanc n°88
N°91
- 4 cl syropu ogórkowego
- Kostki lodu
- 4 cl Mezcal
- 1 cl Ginu z czarnym pieprzem
- 6 cl Crémant blanc n°91
- Gałąź rozmarynu do dekoracji i aromatu
N°97
- 2 cl naturalnego syropu z trzciny cukrowej
- Kostki lodu
- 1 cl świeżego soku z cytryny
- 3 cl soku jabłkowego
- 2 cl whisky
- 6cl Blanquette n°97
- 2 plasterki jabłka do dekoracji