Virginie LEGRAND
Szef kuchni w Paryżu
We współpracy z tym wielkim autodydact i kreatywnym szefem kuchni oferujemy dobre umowy na jedzenie i wino, zawsze z finezją, smakoszem i pasją.
Autor dwóch książek kulinarnych, które oferują nam szczyt naszych kredek i koc, na ich flagowych recepturach.
BRIOCHE PERDUE AUX FRAISES - N°69
Wyśmienity deser, przygotowany z miłością, który idealnie wpasowuje się w nasz Crémant Rosé Brut N°69 i jego aromat czerwonych owoców i dzikich truskawek.
FRICASSÉ DE POULET ET TOPINAMBOURS À LA SARLADAISE - N°88
Zatrzymaj się w lokalnej kuchni z tym pysznym kurczakiem fricassee i jego topinembours à la sarladaise, które wymagają świeżego Crémant Blanc Brut N°88.
PICKLES DE FENOUIL, SUPRÊMES DE PAMPLEMOUSSE ET HADDOCK - N°91
Mała innowacja dla początkujących, z ogórkiem koprowym, najwyższym grejpfrutem i dorszem, w towarzystwie fantastycznego Crémant Blanc Brut Nature N°91.
TZATZIKI À LA POIRE ET CREVETTES AUX ÉPICES TANDOORI - N°97
Przyjemny i kremowy aperitif z gruszkami i krewetkami, który zachwyci Twoje kubki smakowe w połączeniu ze wspaniałym Blanquette N°97.